24 ene 2016

Nou Pop up restaurant a Riga Letònia

Dos alumnes de 2n de CFG superior; Jamie i Raquel; i tres de 2n batxillerat: Laura, Núria i Alba juntament amb els professors de cicles formatius Cristina López i Ricard Eguíluz, marxen avui cap a Riga (Letònia) per finalitzar el projecte internacional “ Italian Pop up restaurant in Riga” que varen començar a principi de curs.
El projecte consisteix a fer tots els preparatius (pla d’empresa, pla de màrqueting i publicitat, etc) per què durant la setmana del 25 al 30 de gener de 2016 es pugui obrir un restaurant italià pop up (efímer) durant dos dies a la capital de Letònia.
L’any passat es va obrir un restaurant espanyol a Hèlsinki i un altre finès a Badalona. Ara és el torn dels italians i al maig obrirem el darrer restaurant de menjar letó a Bardolino (Itàlia).
En aquest projecte participen sis escoles internacionals. Tres escoles de Formació Professional especialitat Administrativa ( dos d'Hèlsinki i la nostra escola) i tres escoles de Formació professional de cuina ( Una d'Hèlsinki, un altre de Riga i una més de Bardolino).

Podeu seguir les nostres aventures pel blog Internacional de cicles formatius:http://badalonesinternationalproject.blogspot.com.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario